Alphenberg

Alphenberg Leather heeft het meest exclusieve assortiment op het gebied van leren wanden, vloeren, trappen, deuren, keukens, haarden en uiteraard tapijten. Sinds de oprichting in 1978 is de eigenaar Rob Koemans al voortdurend bezig met de innovatie rondom leer. In de loop van de jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd met het bijzondere materiaal.

Informatie over Alphenberg


Alphenberg
Alphenberg
Alphenberg
Alphenberg
previous arrow
next arrow

Leer voor iedere ruimte

Van kantoorpanden, keukens, vloeren en haarden alles is mogelijk met leer! Dat is dan ook de filosofie die de organisatie uitdraagt. In overleg met het deskundige team worden alle mogelijke oplossingen voor u ontworpen en uitgelicht. Ook plaatsing, afwerking en onderhoud wordt door Alphenberg uitgevoerd om zo het beste kwaliteit te garanderen en het mooie leer te waarborgen!

Duurzaam leer

Leer is een materiaal dat een stoere uitstraling heeft maar ook exclusiviteit, elegantie en luxe uitstraalt. Elke huid is uniek dus ook elk leer heeft zijn eigen patronen en kleuren. Dit zorgt voor een uitgebreid assortiment aan diverse tinten. Koemans werkt enkel met 100% buffelleder van dieren die vrij hebben geleefd en waarvan het leer op een duurzame manier is verwerkt.