B&G Audio, video & domotica

Al 15 jaar is B&G een bedrijf wat met passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen inbouwt bij een breed scala aan klanten. Of het hier nu gaat om een luxe villa, een vakantiewoning op Texel of een tweede huis in het buitenland, door de enorme hoeveelheid ervaring ligt elke opdracht binnen de mogelijkheden van B&G. Pp dit moment bestaat het team van B&G uit een tiental werknemers en dat maakt B&G tot een erg compacte organisatie. Het voordeel hiervan is dat de lijnen erg kort zijn en er dus snel kan worden gehandeld.

Projecten van B&G Audio, video & domotica

Informatie over B&G Audio, video & domotica


B&G Audio, video & domotica
B&G Audio, video & domotica
B&G Audio, video & domotica
B&G Audio, video & domotica
B&G Audio, video & domotica
previous arrow
next arrow

Volledige experience

B&G specialiseert zich in vele diensten en producten. Naast Domotica besturingssystemen is B&G ook expert op het gebied van onder andere audiosystemen, thuisbioscopen en liftsystemen. Met de hedendaagse ontwikkelingen is vrijwel niets onmogelijk. Om een beeld te geven bij de ontelbare mogelijkheden nodigt B&G de klant graag uit voor een bezoek bij B&G in Barendrecht. B&G heeft hier een showroom volledig ingericht met de allernieuwste technieken. De klant kan hier niet alleen terecht voor advies, maar ook voor een volledige experience in de thuisbioscoop waar de klant de mogelijkheid krijgt onderuitgezakt in een luxe bioscoopstoel te genieten van de ultieme filmervaring.

Drie fases

Een project bij B&G bestaat altijd uit drie fases. De eerste fase in een project is de voorbereiding. B&G gaat om de tafel met de klant voor een oriënterend gesprek. In de tweede fase wordt een duidelijk ontwerp gemaakt, zodat de klant op een bouwtekening het kabelplan kan zien en inzicht heeft waar alle producten geplaatst gaan worden. Daarna begint de uitvoer en wordt alles op zijn plek geïnstalleerd. Na een maand vindt er een evaluatie plaats. Er wordt gekeken of alles naar wens is en of er eventuele aanpassingen zijn. B&G controleert twee keer per jaar of alles naar wens is en of er eventuele software updates gedaan moeten worden.