hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

  • DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

Compleet hekwerk in 1 dag | DJS Hekwerken

Je hebt verschillende manieren om je huis te beveiligen. Eén manier om je huis te beveiligen is het plaatsen van een hekwerk. Deze poort is vaak het begin van je droomhuis en daarom een belangrijk onderdeel van je villa. DJS Hekwerken maken complete poorten en zorgen ervoor dat deze binnen één dag geplaatst wordt.

Beveiliging en uitstraling

Een hekwerk is dé eerste indruk van een villa. Dat het een goed beveiligingssysteem bevat is belangrijk, maar een mooie uitstraling en vormgeving is natuurlijk ook erg gewenst. DJS Hekwerken zorgen voor beide elementen, zowel beveiliging als mooi geheel. Samen met een ervaren medewerken ga je kijken naar het beste hekwerk voor jouw huis. Uiteindelijk wordt de poort geleverd en geplaatst in 1 dag. Bekijk hier dit filmpje over een prachtig hekwerk dat vakkundig geplaatst wordt!

Voortreffelijk maatwerk

Prachtige materialen en uitmuntende afwerking, dat is waar DJS Hekwerken voor staat. De werknemers van DJS Hekwerken hebben veel ervaring en zijn de beste in hun vakgebied. Het werken met professionele producten en apparatuur is daarom ook verreist. Ze maken elk hekwerk speciaal op maat en zorgen voor een passende poort voor jouw villa.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: DJS Hekwerken

____

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

____

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?