Studio Mae

∙ Introductie Startup Studio Mae | “De Gaudi tegel” van Nederland ∙

Concrete Cityscapes
Studio Mae heeft een duurzame design buitentegel geïnspireerd op het werk van M.C. Escher.
Met deze tegel kan je een eigen ontwerp maken. Het bijzondere aan de tegel is dat er kronkelpaden en terrassen met geometrische vormen kunnen worden gecreëerd.

Materiaal
De Cityscapes hebben het duurzaamheidslabel A van NLGreenlabel gekregen omdat ze voor 65% uit gerecycled glas en gerecycled beton gemaakt zijn. Ze zijn weerbestendig, gripvast en geschikt voor openbare ruimten, tuinen, terrassen en paden.

Objecten met 3D-effect
Wie nog meer het Escher-effect wil benaderen, kan spelen met objecten in de ruimte die volgens hetzelfde principe gemaakt zijn. Zo lopen de Concrete Cityscapes tegels over in planten bakken of straatmeubilair. Deze elementen zijn door hun eenvoud zeer onderhoudsvriendelijk.

Gerecyclede materialen
Onze cirkelvormige stadsbeelden zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Duurzaam, duurzaam en met een verleden, onze ronde tegels fungeren als decoratie voor binnen of buiten. Kies gewoon je materiaal, mix stijlen samen of houd het in één kleur. We zullen niet oordelen, ga gewoon door! Stadsgezichten is een betegeld tapijt dat zijn isometrische vorm ontleent aan complexe stadsgezichten en verschillende materialen naar keuze gebruikt. Je kunt de tegels in verschillende vormen herschikken en symmetrische geometrie creëren, evenals asymmetrische eilanden die lijken op architectonische bouwpakketten.


“Kies wolvilttegels of een compleet tapijt voor uw interieur, of gebruik de prachtige betonnen designtegels voor uw tuinpad of terras.
De opties zijn eindeloos met Cityscapes”


 

De Concrete Cityscape tegel is online verkrijgbaar op www.studiomae.nl

___

 

Tynke van den Heuvel | Studio Mae


“Studio Mae is een startup van Tynke van den Heuvel.
Ik geloof in een groenere toekomst waarbij wij restmaterialen niet weggooien of storten maar hergebruiken. Tevens moet duurzaamheid ook esthetisch verantwoord zijn. Het moet de gebruiker prikkelen en inspireren. Ze heeft zelf een achtergrond in recycling en hoopt dat dit de “Gaudi” tegelvan Nederland gaat worden.”
__
Bekijk de website van Studio Mae