VloerenExclusief

VloerenExclusief is al méér dan 20 jaar dé specialist in maatwerk parketvloeren voor betaalbare prijzen. Van A tot Z wordt alles verzorgd, waarbij vakmanschap en kwaliteit de rode draad zijn. Ons oog voor detail en verzorgde afwerking, zorgen ervoor dat uw eikenhouten vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren.

Informatie over VloerenExclusief


Vloeren Exclusief
Vloeren Exclusief
Slider1_vloerenexclusief
Slider2_vloerenexclusief
previous arrow
next arrow

VloerenExclusief

Advies op maat

Het vakmanschap van VloerenExclusief gaat verder dan alleen de eikenhouten vloer. Anita van der Heijden en haar team bewegen jaren in de wereld van Interior Design. Haar know-how zorgt voor passende adviezen bij uw huis en interieur. Vanaf dag één wordt u begeleid en vakkundig geadviseerd om al uw wensen te kunnen vervullen. Alles is mogelijk, niets is te gek.

Betaalbare luxe

Mooi hoeft niet duur te zijn. Overtuig uzelf van de betaalbare exclusiviteit van VloerenExclusief. Door Rechtstreekse houtimport en productie grotendeels in eigen hand te houden, zijn wij in staat deze stelling waar te maken. Ontdek nu de complete collectie eikenhouten vloeren van VloerenExclusief.

Made-to-measure

Alle planken worden volgens onze hoge kwaliteitstandaard geselecteerd, ambachtelijk behandeld en afgewerkt met een kleur en afwerklaag naar keuze. Als extra service kan de kleur nog gefinetuned worden bij u op locatie. Iedere vloer is uniek, zo ook de klant.