Xiart

Xiart is dé online art gallery voor prachtige fotokunst; de ultieme mix tussen trendy en tijdloos. Elke dag helpen we onze klanten door heel Europa bij het vinden van betaalbare en originele wanddecoratie. Het gaat verder dan een mooi kunstwerk aan de muur. Xiart foto-arts hebben de kracht om een ruimte te transformeren en schitteren daarom in verschillende soorten interieurs. Van huizen en kantoorpanden, tot winkels en showrooms.  

Informatie over Xiart


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
slider8
previous arrow
next arrow

Wanddecoratie voor iedere ruimte 

Wij inspireren graag op het gebied van interieur en design, ongeacht of het een slaapkamer, woonkamer, badkamer of kleine hal betreft. Het assortiment is veelzijdig en loopt uiteen van dieren en gezichten tot natuur en abstracte foto-arts. Xiart breidt haar collectie steeds uit en laat zich inspireren door getalenteerde fotografen en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Zo biedt onze collectie voor ieder wat wils.  

Verschillende afmetingen en materialen 

De met zorg geselecteerde afbeeldingen worden in verschillende afmetingen en materialen afgedrukt, geschikt voor iedere ruimte. Zo bieden we de keuze uit de materialen plexiglas (hoogglans) en dibond (matte afwerking). Afmetingen varieren van 60×90 tot 120×180 cm. Daarbij staan we altijd voor hoogwaardige kwaliteit, zodat onze klanten jarenlang kunnen genieten van een prachtig kunstwerk aan de muur.